Adatkezelési elveink

Kedves Látogatónk!

A Café Csoport és partnervállalatai tiszteletben tartják honlapjaik látogatóinak személyhez fűződő jogait. Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján azonosítani tudunk Téged. Ilyen lehet pl. a neved, címed, telefonszámod és emailcímed.

A Café Csoport csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket önkéntesen adsz meg, és kezelésükhöz hozzájárulsz. Miután megosztottad velünk a személyes adataidat, egyben felhatalmazol minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk.

Személyes adataid a Café Csoport partnervállalatainak (Café Communications KftCafé Reklám KftCafé PR KftCafé Film KftCafé Design Kft) adatbázisába kerülnek. Adataid feldolgozását a Café Communications Kft. és megbízottja, a weboldalt fejlesztő Be Social Kft. végzi azért, hogy Veled kapcsolatot tarthassunk és részedre munkánkról és tevékenységünkről szóló értesítéseket küldhessünk. A Café Communications Kft. regisztrált adatkezelési száma: 00364

Bármikor kérheted személyes adataid kezelésének részleges vagy teljes felfüggesztését és törlését:
  • e-mailben az info@cafereklam.hu címre küldött levélben
  • személyesen vagy postai levélben (Café Communications, H-1037 Budapest, Seregély u. 3-5.)
  • a Café +36 1 880 3000-es központi telefonszámán
  • a Café +36 1 880 3010-es telefax-számára küldött faxüzenetben

Kérjük, vedd figyelembe, hogy kötelességünk kiadni személyes adatait akkor, ha ezt törvény, bírósági vagy más hatósági végzés írja elő nekünk.

Köszönjük, hogy megismerted adatkezelési irányelveinket. További kellemes böngészést kívánunk!

share on